Boekhouding met real-time inzicht

Dashboards bestaan er in verschillende soorten en maten en geven overzicht in uw financiën. De meeste systemen worden met veel budget, zweet en tranen geïmplementeerd, maar worden niet of nauwelijks gebruikt. Of de verantwoordelijke op de financiële afdeling klust zelf een Excelbestand in elkaar om er maanden later achter te komen dat wat er wordt getoond niet klopt of niet de punten zijn waarop gestuurd moet worden om de beoogde doelen te halen. Dat kan en móet anders vinden wij bij Control4ALL. Wij creëren professioneel overzicht in uw financiën.

Full service financieel adviesbureau Control4ALL onderscheidt zich van andere financiële dienstverleners door waarde te hechten aan het belang dat u niet alleen de cijfers uit het verleden kunt inzien, maar met name de status van uw onderneming vandaag de dag inzichtelijk hebt. Door het overzicht van uw financiën live, compleet en foutloos aan te bieden kunt u aan de hand van de cijfers tijdig beslissingen nemen, uw stakeholders informeren en op de juiste wijze aan doelen werken.

Foutieve cijfers, achteraf pas actie ondernemen en verkeerd op doelen sturen is vanaf nu voorgoed verleden tijd. Op elk moment van de dag kunnen inzien hoe het bedrijf ervoor staat en daar naar handelen is de nieuwe manier van werken. Door middel van reporting kunt u zelfs uw gewerkte uren direct inzien. Indien u aan een belangrijk project werkt met een maximaal aantal uren weet u binnen welk tijdsbestek zaken afgerond dienen te worden of kan de klant tijdig geïnformeerd worden. Zo komt er niet alleen voorgoed een einde aan het maken van niet-declarabele uren, maar heeft u ook constant overzicht in uw financiën.

Concluderen we dat uw bedrijf uit balans is? Dan sparren we samen net zolang door tot we de ideale oplossing bovenwater hebben.